Produk

Generator Daya Woh
  • Air ProGenerator Daya Woh
  • Air ProGenerator Daya Woh

Generator Daya Woh

Liwat Generator Daya Woh, wenehake bocah ngerti kedadeyan aliran elektron sing dibentuk kanthi ngganti tembaga, besi lan plasma seng kanthi bahan sing beda-beda ing cairan asam utawa alkali.

Model:HSTM-075

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Generator Daya Woh


Gelsonlab HSTM-075 Education Science Toys Generator Daya Woh Fruit clock

Through the Generator Daya Woh, let the children know the phenomenon of electron flow formed by the replacement of copper, iron and zinc plasma with different materials in acidic or alkaline liquid.

Panas Tags: Generator Tenaga Woh, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.