Produk

Jam Batere Woh
  • Air ProJam Batere Woh
  • Air ProJam Batere Woh
  • Air ProJam Batere Woh
  • Air ProJam Batere Woh
  • Air ProJam Batere Woh
  • Air ProJam Batere Woh

Jam Batere Woh

Jam Batere Woh nganggo strip seng lan tembaga, sawetara kabel, jam elektronik utawa LED ditambah kentang utawa jeruk lan woh-wohan liyane. Pertama, kneading woh supaya luwih longgar supaya banyune luwih cepet, pasang loro elektroda, sambungake kabel, pasang diode utawa jam elektronik

Model:HSTM-011

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jam Batere Woh


Gelsonlab HSTM-011 Buah Uji coba Baterai-Kentang Jam eksperimen kanggo Mainan Piwulang Ngarep DIY, Proyek Ilmu Sekolah lan

Fitur:

Apple, oranye, nanas, kentang, lan liya-liyane, bisa digawe batere woh
Kit iki kalebu jam digital, kabel, prong, lan lampu cilik
Loro utawa telung bagean woh sing dibutuhake kanggo nggawe jam kerja. Ora perlu batere.
Latihan kemampuan: pangembangan intelektual, otak langsung, pelatihan minat, komunikasi wong tuwa lan bocah, dolanan interaktif, lan kabisan liyane
Prodhuksi ilmu pengetahuan lan teknologi bisa nggedhekake imajinasi bocah lan ngrangsang kemampuan bocah nggawe lan nyipta perkara anyar
 
Katrangan produk
Tantangan imajinasi bocah nganggo dolanan lan peralatan TommoT.

Gawe Jam sing Didhukung Kentang
Dadi ilmuwan nalika nemokake cara nggunakake daya jam digital iki nggunakake kentang.
Eksperimen kanggo ngerteni apa zat liyane sing bakal kuat - sampeyan bakal gumun!
Description:Jam Batere Woh with zinc and copper strips, a number of wires, electronic clock or LED plus potatoes or oranges and other fruits. First kneading the fruit to make it more loose so that the water flow more fast, plug in the two electrodes, connect the wire, install the diode or electronic clock on it 

Tujuan eksperimen:
Rong Jam Kentang ngidini sampeyan ngasilake listrik kanthi cukup kanggo mbukak jam digital nggunakake kentang! Cukup push elektroda seng lan tembaga menyang kentang sing nyebabake reaksi oksidasi / pangurangan sing diowahi dadi voltase kurang. Tonton anak lan seneng prestasi kanthi jam sing digawe.
Aplikasi:
pangembangan intelektual, otak tangan, pelatihan minat, komunikasi wong tuwa lan bocah, dolanan interaktif,

Panas Tags: Jam Baterai Woh, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.