Produk

Eksperimen Shooting Listrik
  • Air ProEksperimen Shooting Listrik

Eksperimen Shooting Listrik

Eksperimen Pemotretan Listrik kalebu sirkuit kontrol fotoelektrik sing kasusun saka tabung panampa fotoelektrik lan tabung pemancar cahaya laser. Nalika tabung panampa fotoelektrik nampa laser inframerah sing kuwat, mula dikirim menyang sirkuit kontrol utama U1 kanggo diproses, lan banjur output menyang sungu kanggo maca swara bedhil laser sing nubruk tabung panrima. Ngerti prinsip lan aplikasi switch optik liwat eksperimen.

Model:HSTM-051

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Eksperimen Shooting Listrik


Eksperimen Shooting Electric Getslab HSTM-051 DIY Science Kit


Eksperimen Shooting Listrik consists of a photoelectric control circuit composed of a photoelectric receiving tube and a laser light-emitting tube. When the photoelectric receiving tube receives a strong infrared laser, it is sent to the main control circuit U1 for processing, and then output to the horn to read out the voice of the laser gun hitting the receiving tube. Understand the principle and application of optical switch through experiment.


Panas Tags: Eksperimen Shooting Listrik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.