Produk

Mesin Uap
  • Air ProMesin Uap

Mesin Uap

Diy Steam Engine nggunakake lampu alkohol kanggo dadi panas banyu ing papan sing cedhak. Nalika banyu digawe panas lan nguap dadi uap banyu, volume bakal saya gedhe ing wektu sing padha, ngasilake tekanan hawa kanggo push piston supaya bisa obah, ngasilake energi mekanik, menehi flywheel kanthi kecepatan awal, meksa piston supaya bisa bolak-balik, lan nyopir motor kanggo ngasilake listrik liwat gir. Ngerti prinsip dhasar lan aplikasi mesin uap liwat eksperimen.

Model:HSTM-048

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Uap


Gelsonlab HSTM-048 Mesin Uap DIY Science Kit kanggo pendhidhikan Bocah

Mesin Uap uses alcohol lamp to heat the water in the closed space. When the water is heated and vaporized into water vapor, the volume expands at the same time, generating air pressure to push the piston to move, generating mechanical energy, giving the flywheel an initial speed, pushing the piston to move back and forth, and driving the motor to generate electricity through gears. Understand the basic principle and application of steam engine through experiments.

Panas Tags: Mesin Uap Diy, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.