Produk

Kit Robot Surya
  • Air ProKit Robot Surya
  • Air ProKit Robot Surya
  • Air ProKit Robot Surya
  • Air ProKit Robot Surya
  • Air ProKit Robot Surya
  • Air ProKit Robot Surya

Kit Robot Surya

Diy Solar Robot Kit bisa nggawe enem model kerja sing beda kalebu Space Station, Explorer, Mars RoverAstronaut, Shuttle, lan Dog. Anak bisa milih sing pengin digawe lan njelajah lan nemokake papan sing jembar kanthi dolanan kit surya.

Model:HSTM-028

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kit Robot Surya


Gelsonlab HSTM-028 Nganyarke Anyar STEM Mainan 6-in-1 Robot Robot Solar Sinau Ilmu Bangunan Mainan Kit Ilmu Pendidikan Didhukung dening Robot Surya kanggo Bocah-bocah

[6 ROBOT IN 1&MANY CHOICE]The Kit Robot Surya can create six different working models including a Space Station, Explorer,Mars RoverAstronaut, Shuttle,and Dog.Children can choose who they want to create and explore and discover the vast space by playing with the solar kit.
[Pencapaian DIY sing INNOVATIF & HAPPY] Kit nggawe robot srengenge minangka dolanan STEM sing apik kanggo nggawe pengalaman bocah lan sinau babagan energi terbarukan nalika mainake, sing bisa mbantu bocah-bocah nggawe dhasar sing kuat ing ilmu pengetahuan, teknologi, teknik, kerajinan, lan robot. 8 9 10 11 12 bakal seneng mikir proses nggawe robot.
[STEM & PERFECT FOR BRAIN LEARNING] Kit robot surya HOMOFY minangka kit ilmiah bertenaga surya sing inovatif sing nyedhiyakake kesempatan bocah kanggo sinau prinsip ilmu pengetahuan, nambah kreativitas lan ngembangake imajinasi eksplorasi luar angkasa. Bocah-bocah bisa sinau nalika seneng-seneng lan seneng wektu karo kulawargane .
[KONVENSI & Loro-lorone Cara Ngisi] Armada angkasa didhukung dening energi surya lan baterai sing bisa diisi ulang mikro. Baterai bisa diisi rong cara. Siji dikenani biaya suryo srengenge langsung, lan liyane ditagih nganggo baterai alkali (EXCLUDED). Bocah-bocah umur 8- 12 bisa ngulandara petualangan spasial ing njero ruangan lan ruangan.
[HADIAH KUALITAS & SEMPURNA KANGGO Bocah-bocah] Kabeh bageyan kokoh, awet, ora beracun. Luwih apik. Mbangun dolanan dolanan bocah lanang-wadon / bocah-bocah / bocah-bocah / siswa umur 8 9 10-12 taun. Hadiah dolanan robot surya kanggo ulang taun, Natal, Bocah-bocah dina, Chanukah. Cara sing apik kanggo nggawe ikatan sosial lan ngiyatake sesambungan karo bocah-bocah.

Panas Tags: Kit Robot Surya Diy

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.