Produk

Mobil Banyu Uyah Diy
  • Air ProMobil Banyu Uyah Diy

Mobil Banyu Uyah Diy

Mobil Banyu Asin Diy nggunakake baterei banyu uyah udara magnesium minangka pasokan listrik kanggo nyopir motor. Ngerteni manawa batere banyu uyah udara magnesium minangka jinis piranti reaksi kimia sing ngowahi energi kimia saka paduan magnesium lan brine dadi energi listrik. Iki minangka salah sawijining baterai volt lan aplikasi.

Model:HSTM-068

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mobil Banyu Uyah Diy


Gelsonlab HSTM-068 Mainan Ilmu Pendidikan DIY Mobil banyu asin

Mobil Banyu Uyah Diy uses magnesium air salt water battery as the power supply to drive the motor to rotate. Understand that magnesium air salt water battery is a kind of chemical reaction device which converts chemical energy of magnesium alloy and brine into electric energy. It is one of volt batteries and its application.

Panas Tags: Mobil Uyah Asin Diy, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.