Produk

Digital Roller Mixer
  • Air ProDigital Roller Mixer
  • Air ProDigital Roller Mixer

Digital Roller Mixer

Model:HS-TRM-7S

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Digital Roller Mixer

Gelsonlab HS-TRM-7S Digital Roller Mixer


 

TRM-7S digital Rollar Mixer nyedhiyakake gerakan goyang lan gulung sing alus nanging efisien kanggo nyampur sampel getih, suspensi substan kental lan cair. Digunakake ing macem-macem aplikasi, pencegahan koagulasi getih lan presipitasi kekebalan lsp.
Fitur
Gerakan goyang lan gerakan kanggo campuran kabeh

Tampilake nuduhake kacepetan lan wektu

Rentang kacepetan 10-99rpm

Pitu desain roller kanthi tilas cilik lan gampang resik

Kacepetan lan wektu setelan digital

Data Teknis
Kacepetan: (luwes,) 10-99 rpm + -10%

Gerakan: Gulung & miring bebarengan + -5%

Temp Operasi: 4â „ƒ-40â„ ƒ

Listrik: 80-230V, 50-60Hz 50W


Panas Tags: Digital Roller Mixer, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.