Produk

Bug Viewer Magnifier Critter
  • Air ProBug Viewer Magnifier Critter
  • Air ProBug Viewer Magnifier Critter
  • Air ProBug Viewer Magnifier Critter
  • Air ProBug Viewer Magnifier Critter
  • Air ProBug Viewer Magnifier Critter
  • Air ProBug Viewer Magnifier Critter

Bug Viewer Magnifier Critter

Bug Viewer Magnifier Critter nawakake perbesaran 4,5x, supaya sampeyan bisa ndeleng obyek kanthi jelas. Sampeyan bisa nglumpukake lan ngamati spesimen bug ing panampil bug iki, sing dadi pilihan kanggo eksplorasi alam.

Model:HSNT-011

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bug Viewer Magnifier Critter


Gelsonlab HSNT-011 Bug Viewer Magnifier Critter Magnification Cage Box Mainan Eksplorasi Ilmu Pengetahuan Alam kanthi Tweezer lan Tali kanggo Bocah-bocah

Katrangan produk
 
Fitur:
- KOTAK MENDAFTARake: Bug Viewer Magnifier Critter nawakake perbesaran 4,5x, supaya sampeyan bisa ndeleng obyek kanthi jelas.
- EXPLORATION NATURE: Sampeyan bisa nglumpukake lan mirsani spesimen bug ing panampil bug iki, sing dadi pilihan kanggo eksplorasi alam.
- MATERI PREMIUM: Digawe saka plastik bermutu, panampil bug aman lan awet kanggo umur dawa.
--WIDELY USED: Kothak bug bisa digunakake kanggo niteni kembang, godhong, koin lan obyek cilik liyane.

Spesifikasi:
Kondisi: 100% Anyar
Bahan: Plastik
Bobot: Kira-kira 118g / 4,2oz
Ukuran: Kira-kira 14 * 7 * 10m / 5.5 * 2.8 * 3.9in
Diameter lensa: Kira-kira 38mm / 1.5in
Werna: Kaya Gambar sing Dituduhake
Gedhene: 4,5x

Dhaptar paket:
1 * Pamirsa Bug
1 * Tweezer
1 * Tali

Panas Tags: Bug Viewer Magnifier Critter, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.