Produk

Bug Barn Set
  • Air ProBug Barn Set
  • Air ProBug Barn Set
  • Air ProBug Barn Set
  • Air ProBug Barn Set
  • Air ProBug Barn Set
  • Air ProBug Barn Set

Bug Barn Set

Bug Barn Set karo kaca pembesar kanggo mirsani siklus urip serangga lan tanduran
(1) Lumbung Bug
(2) Magnifier
(3) Penampil Bug berventilasi kanthi penguasa mikro
(4) Makhluk Net nganggo gagang
(5) Pinset

Model:HS-BL033

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bug Barn Set


Fitur:
Umur 6+

Mirsani makhluk urip kanthi Bug Barn, magnifier, viewer, net, tweezers

kanggo serangga lan tanduran

Bug Barn Set karo kaca pembesar kanggo mirsani siklus urip serangga lan tanduran

(1) Lumbung Bug

(2) Magnifier
(3) Penampil Bug berventilasi kanthi penguasa mikro
(4) Makhluk Net nganggo gagang

(5) Pinset

Manual Instruksi

Panas Tags: Bug Bug Set, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.