Produk

Kuningan Barometer Laut Dia 98mm
  • Air ProKuningan Barometer Laut Dia 98mm
  • Air ProKuningan Barometer Laut Dia 98mm
  • Air ProKuningan Barometer Laut Dia 98mm
  • Air ProKuningan Barometer Laut Dia 98mm
  • Air ProKuningan Barometer Laut Dia 98mm
  • Air ProKuningan Barometer Laut Dia 98mm

Kuningan Barometer Laut Dia 98mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kuningan Barometer Laut Dia 98mm


Gelsonlab HSGT-046 Barometer Kuningan bermutu, barometer aneroid, barometer laut Dia 98mm

Fungsi produk: produk digunakake kanggo ngukur pangowahan tekanan atmosfer ing lingkungan, lan prédhiksi pangowahan cuaca mbesuk kanthi akurat miturut tren tekanan atmosfer sing ganti. Iki minangka instrumen ramalan cuaca rumah tangga cilik (Qing Yubiao)
Bahan produk: cangkang kuningan (polesan presisi tinggi, sawise cat supernatan), cangkang ngisor plastik, lensa plastik akrilik, struktur transmisi gir presisi gerakan barometer. Tombol Kuningan, pointer logam.
Pencet: sheet aluminium 0.3MM, huruf ireng ing latar mburi putih.
Pangukuran paramèter fungsional: barometer: 950 ~ 1070hPa, akurasi: +/- 5hpa (980 ~ 1040hPa);
Ukuran lan bobot produk: barometer: diameter 98mm, kekandelan 36mm, 0,08KG;
Pengepakan: kothak putih + tas gelembung.
120 kasus ing siji kasus

Panas Tags: Brass Marine Barometer Dia 98mm, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.