Produk

Thermometer Bimetallic
  • Air ProThermometer Bimetallic
  • Air ProThermometer Bimetallic
  • Air ProThermometer Bimetallic
  • Air ProThermometer Bimetallic

Thermometer Bimetallic

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Thermometer Bimetallic


Gelsonlab HSGT-018 thermometer Bimetallic, thermometer pointer

Deskripsi Produk: Cincin njaba paduan aluminium dioksidasi dadi emas / perak / ireng, cangkang ngisor plastik, lensa plastik akrilik

Ukuran pangukuran: -30-50C

Akurasi Suhu: +/- 2C

Ukuran produk: Diameter 128 mm * kekandelan 34 mm

Produk kasebut bisa digunakake minangka tembok gantung utawa platform dhukungan logam.

Sisih mburi produke ana diameter 101 mm lan bisa digunakake ing panel liyane (kayata kayu, baja, watu).


Panas Tags: Thermometer Bimetallic, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.