Produk

Barometer Aneriod Aluminium
  • Air ProBarometer Aneriod Aluminium
  • Air ProBarometer Aneriod Aluminium
  • Air ProBarometer Aneriod Aluminium

Barometer Aneriod Aluminium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Barometer Aneriod Aluminium


Gelsonlab HSGT-043 Aluminium Aneriod barometer stasiun cuaca cilik

Fitur produk: produk iki digunakake kanggo ngukur owah-owahan swasana lingkungan, miturut owah-owahan gaya tekanan atmosfer kanggo prédhiksi kanthi tepat masa depan perubahan cuaca, minangka instrumen ramalan cuaca cilik (barometer).

Ukuran: udakara 128 * 41mm
Bobot produk: udakara 130G
Bahan produk: cincin njaba paduan aluminium (miturut warna sing dibutuhake para tamu), lensa plastik (kualitas cahya, kekuatan dhuwur), cangkang ngisor plastik PS.
Desain dial produk miturut syarat pelanggan.
Ukuran pangukuran: 950 ~ 1070hPa
Ngukur akurasi: +/- 5hPa (980 ~ 1040hPa)

Panas Tags: Barometer Aneriod Aluminium, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.