Produk

Eksperimen Mobil Powered Air
  • Air ProEksperimen Mobil Powered Air
  • Air ProEksperimen Mobil Powered Air

Eksperimen Mobil Powered Air

Eksperimen Mobil Powered Air nyurung piston mundur kanthi hawa sing dikompres, lan rod piston nyurung rak lan gir supaya bisa muter, supaya mobil bisa maju kanthi cepet. Prinsip lan aplikasi nambah kerapatan udara kanggo ngowahi energi tekanan gas dadi energi kinetik ditliti liwat eksperimen.

Model:HSTM-049

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Eksperimen Mobil Powered Air


Gelsonlab HSTM-049 eksperimen Mainan DIY Powered Car Udara

The Eksperimen Mobil Powered Air pushes the piston backward by compressed air, and the piston rod drives the rack and gear to rotate, so that the car can move forward rapidly. The principle and application of increasing air density to convert gas pressure energy into kinetic energy are studied through experiments.

Panas Tags: Eksperimen Mobil Powered Air, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.