Produk

3 Ing 1 Wulan Nggoleki Fleet
  • Air Pro3 Ing 1 Wulan Nggoleki Fleet
  • Air Pro3 Ing 1 Wulan Nggoleki Fleet
  • Air Pro3 Ing 1 Wulan Nggoleki Fleet
  • Air Pro3 Ing 1 Wulan Nggoleki Fleet
  • Air Pro3 Ing 1 Wulan Nggoleki Fleet
  • Air Pro3 Ing 1 Wulan Nggoleki Fleet

3 Ing 1 Wulan Nggoleki Fleet

3 Ing 1 Wulan Nggoleki Fleet, sing Kalebu kerajinan Ruang, Moonbuggy, Stasiun Luar Angkasa. Mbangun armada eksplorasi bulan sing nyenengake sing nawakake kemungkinan aksi imajinatif. Ningkatake minat bocah ing teknologi liwat eksplorasi lan pengalaman.

Model:HSTM-036

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

3 Ing 1 Wulan Nggoleki Fleet


Gelsonlab HSTM-036 STEM Robot Robot Surya Kit 3 in 1 Bulan Nggoleki Eksplorasi Pendidikan Eksplorasi Bangunan Mainan eksperimen kit kanggo Bocah-bocah

3 Ing 1 Wulan Nggoleki Fleet, which Includes Space craft, Moonbuggy, Space Station. Build an exciting moon exploration fleet that offers plenty of imaginative action possibilities. Foster children’s interest in technology through exploration and experience.
Bahan dolanan surya: Plastik ABS sing ora mbebayani lan ora beracun. Ora ana burrs, ora cilaka kanggo tangan cilik. Kabeh potongan kuat lan awet.
Déwan DIY: Paket ngemot manual perakitan sing rinci. Ing model pangembangan, bocah bisa ngrasakake rasa seneng lan prestasi sing ditindakake kanthi terus-terusan, sing mbantu mikir kreatif bocah lan pangembangan intelektual.
Baterai Isi Ulang Mikro: Stasiun Luar Angkasa nggunakake baterai isi ulang mikro liwat panel surya lan baterai AAA / 1.5V. (Ora kalebu batere)
Hadiah paling apik kanggo umur 8+: Ulang tahun | | Dina Anak | Natal | Chanukah | Paskah | GUNUNG | kegiyatan kemah musim panas | bali sekolah.

Katrangan produk
Napa bocah kudu nggawe dolanan teknologi eksperimen?

Amarga kreatifitas lan imajinasi bisa ningkatake bocah supaya terus nyoba sawetara ide anyar,
goleki lintang-lintang, jelajahi masa depan, kultivasi ilmiah lan teknologi bocah
minat, dadi penasaran lan kepengin banget kanggo alam semesta, lan miwiti impen ruang angkasa bocah.

Armada eksplorasi bulan 3 ing 1 surya bakal nyenengake bocah-bocah.

Kita nggunakake bahan ABS kanthi kualitas dhuwur, lan komponen-komponen kasebut lancar lan bebas burr, mula ora ana
kudu kuwatir cilaka bocah.

Déwan DIY: bocah bisa mbusak aksesoris lan nginstal miturut instruksi
saka pandhuan. Ing proses perakitan, sampeyan bisa ngrasakake suka cita lan prestasi
ditindakake kanthi terus-terusan, sing mbantu mikir kreatif bocah lan pangembangan intelektual.

Produk kasebut nggunakake panel surya kanggo ngasilake listrik, saengga bocah bisa ngerti
peran energi surya. Teknologi ijo, karbon kurang lan perlindungan lingkungan.

CATHETAN:
Dijupuk ing njaba srengenge langsung. Hasil paling apik dipikolehi nalika dioperasikake ing wayah awan.
Kanggo nyenengake ing njero ruangan, gunakake lampu halogen 100 watt. Produk kasebut ora bakal mbukak ing awan, lokasi sing teduh, sinar srengenge ora langsung, utawa ing sangisore lampu neon.

Rekomendasi Umur: 8+

Panas Tags: 3 Ing 1 Wulan Nggoleki Armada, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.