Produk

3 In 1 Brine Power Kit
  • Air Pro3 In 1 Brine Power Kit
  • Air Pro3 In 1 Brine Power Kit
  • Air Pro3 In 1 Brine Power Kit
  • Air Pro3 In 1 Brine Power Kit
  • Air Pro3 In 1 Brine Power Kit
  • Air Pro3 In 1 Brine Power Kit

3 In 1 Brine Power Kit

3 In 1 Brine Power Kit diwiwiti kanthi nggunakake brine. Bocah-bocah bisa nginstal 3 jinis robot dhewe, kanthi cara iki, bisa ngerti prosedur pasokan listrik robot. Lan dheweke bakal ngerti yen konservasi energi murah, ijo, endhek, lan karbon nganggo mode tenaga brine.

Model:HSTM-018

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

3 In 1 Brine Power Kit


Gelsonlab HSTM-018 New 3 in 1 Brine Power Kit Science DIY Mainan Perakitan Mainan Puzzle sing apik kanggo Kid Learning Science Gift

Fitur:

Kanggo ngrasakake mesin kasebut sing gampang nanging ora umum. Iki minangka proyek ilmiah sing hebat!
3 In 1 Brine Power Kit diwiwiti kanthi nggunakake brine. Bocah-bocah bisa nginstal 3 jinis robot dhewe, kanthi cara iki, bisa ngerti prosedur pasokan listrik robot. Lan dheweke bakal ngerti yen konservasi energi murah, ijo, endhek, lan karbon nganggo mode tenaga brine.
Iki menehi kontribusi kanggo nglatih kreativitas bocah lan ngembangake Intelijen
Katrangan produk
 
Jeneng: 3in1 Brine Power kit (Toy DIY)

Kincir Angin: 7 * 6 * 13cm

Robot: 6 * 7 * 7cm

Mobil: 13 * 4 * 6cm

Rentang Umur: 7-14

-Prodhuk diwiwiti kanthi nggunakake brine. Bocah-bocah bisa nginstal 3 jinis robot dhewe, kanthi cara iki, bisa ngerti prosedur pasokan listrik robot. Lan dheweke bakal ngerti yen konservasi energi murah, ijo, endhek, lan karbon nganggo mode tenaga brine.

-Kudu butuh brine, lan sampeyan bakal bisa ndeleng gerakane!

Paket kalebu:

1x kincir angin 1x robot 1x mobil 1x manual

Panas Tags: 3 In 1 Brine Power Kit, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.