Produk

Barometer Aneroid Aluminium 128mm
  • Air ProBarometer Aneroid Aluminium 128mm
  • Air ProBarometer Aneroid Aluminium 128mm
  • Air ProBarometer Aneroid Aluminium 128mm
  • Air ProBarometer Aneroid Aluminium 128mm

Barometer Aneroid Aluminium 128mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Barometer Aneroid Aluminium 128mm


Gelsonlab HSGT-037 High quality Barometer Aneroid Aluminium 128mm

Fungsi produk: produk digunakake kanggo ngukur perubahan tekanan atmosfer ing lingkungan, lan prédhiksi perubahan cuaca mbesuk miturut tren tekanan atmosfer sing ganti. Iki minangka instrumen ramalan cuaca sing apik banget kanggo omah (Qing Yubiao).
Fitur: cincin njaba aluminium paduan emas, lensa plastik PMMA, tombol nyetel logam, panel tampilan gedhe, skala dobel kanthi tandha cuaca
Ukuran pangukuran: 950 ~ 1050hPa,
Resolusi: 1hPa
Ngukur akurasi: + 5hPa (970 ~ 1040hPa)
Ukuran produk: D128 * TH41mm
Bobot Bobot: 130g

Panas Tags: Barometer Aneroid Aluminium 128mm, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.