Produk

Vacuum Cleaner Crookes Radiometer
  • Air ProVacuum Cleaner Crookes Radiometer
  • Air ProVacuum Cleaner Crookes Radiometer
  • Air ProVacuum Cleaner Crookes Radiometer
  • Air ProVacuum Cleaner Crookes Radiometer

Vacuum Cleaner Crookes Radiometer

Spesifikasi Radiometer Crookes Cleaner Vacuum Cleaner:
Vanes ing Radiometer gantian peteng lan warnane entheng
Vanes mindhah panas menyang saben, nanging ora padha drajate
Vane sing luwih entheng nggambarake sinar lan vane sing peteng nyedhot sinar kasebut
Kanggo umur 7 lan luwih
Rekomendasi Umur 6 nganti diwasa

Model:HSPEN-004

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Vacuum Cleaner Crookes Radiometer


Gelsonlab HSPEN-004 Alat pembersih vakum radiator Bengkok radiom Photovoltaic Radiator termal Radiometer Surya

Dekorasi desktop klasik radiator Crookes radiometer surya

Spesifikasi sakaVacuum Cleaner Crookes Radiometer:
Vanes ing Radiometer gantian peteng lan warnane entheng
Vanes mindhah panas menyang saben, nanging ora padha drajate
Vane sing luwih entheng nggambarake sinar lan vane sing peteng nyedhot sinar kasebut
Kanggo umur 7 lan luwih
Rekomendasi Umur 6 nganti diwasa

Ukuran sing beda kasedhiya:
1, bunder sing jelas, Batang sing jelas. Dia: 75mm, Dhuwur: 130mm, Dia dhasar: 70mm
2, bunder sing jelas, Batang sing jelas. Dia: 80mm, Dhuwur: 150mm, Dia dhasar: 70mm
3, bunder sing jelas, Batang sing jelas. Dia: 90mm, Dhuwur: 215mm, Dia dhasar: 70mm

Panas Tags: Vacuum Cleaner Crookes Radiometer, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.