Produk

Dolanan Kincir Angin Photovoltaic
  • Air ProDolanan Kincir Angin Photovoltaic
  • Air ProDolanan Kincir Angin Photovoltaic
  • Air ProDolanan Kincir Angin Photovoltaic
  • Air ProDolanan Kincir Angin Photovoltaic
  • Air ProDolanan Kincir Angin Photovoltaic
  • Air ProDolanan Kincir Angin Photovoltaic

Dolanan Kincir Angin Photovoltaic

Dolanan kincir angin photovoltaic uga dikenal minangka pabrik cahya lan obyek demonstrasi pendhidhikan lan fisik sing dikembalikan dening fisikawan Inggris Sir William Crookes (1832â € 1919) ing taun 1873 ditemokake.

Model:HSPEN-002

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dolanan Kincir Angin Photovoltaic


Gelsonlab HSPEN-002 Vacuum cleaner radiator Bengkok radiom Photovoltaic Radiator termal

Radiometer Crookes duwe papat vanes sing digantung ing bohlam kaca. Ing njero bohlam, ana vakum sing apik. Nalika sampeyan nyunari cahya ing vanes ing radiometer bengkok, dheweke muter - ing sinar srengenge sing padhang, bisa muter pirang-pirang ewu puteran per menit!
Vakum kasebut penting kanggo sukses radiator bengkok. Yen ora ana vakum (yaiku, yen bohlam kebak hawa), baling-baling ora muter amarga akeh banget seret. Yen ana vakum sing meh sampurna, baling-baling kasebut ora muter kajaba dicekel kanthi cara gesekan. Yen baling-baling duwe dhukungan tanpa gesekan lan vakum wis rampung, mula foton sing nyembul ing sisih sisih pérangan balen kasebut nempuh baling-baling kasebut, nyebabake muter. Nanging, kekuwatan iki sithik banget.
Yen ana vakum sing apik nanging ora lengkap, mula efek sing beda sing diarani transpirasi termal ana ing sadawane pinggiran vanes, kaya sing dijelasake ing kaca iki. Pengaruh katon kaya cahya sing nyurung pasuryan ireng. Sisih ireng vane ngalih saka cahya.

Dolanan kincir angin photovoltaic uga dikenal minangka pabrik cahya lan obyek demonstrasi pendhidhikan lan fisik sing dikembalikan dening fisikawan Inggris Sir William Crookes (1832â € 1919) ing taun 1873 ditemokake.

Keajaiban fisik lan teknis cilik iki nuduhake sampeyan kanthi cetha carane surya srengenge diowahi dadi energi - srengenge minangka sumber energi ing mbesuk!

Radiator bengkok wis dadi obyek modern sing nyenengake lan nyenengake kanggo ruang tamu modern lan nuduhake sampeyan ing jendhela ngadeg utawa nggantung, saben sinar sunar liwat gerakan.

1. Bahan gelas

2. Impeller entheng

3.Kualitas super lan rega sing cukup.

4. Radiasi cahya luwih cepet lan luwih cepet

Vanes ing Radiometer gantian peteng lan warnane entheng
Vanes mindhah panas menyang saben, nanging ora padha drajate
Vane sing luwih entheng nggambarake sinar lan vane sing peteng nyedhot sinar kasebut
Kanggo umur 7 lan luwih
Rekomendasi Umur 6 nganti diwasa
Ukuran: Dia 75mm, Dhuwur 80mm

Panas Tags: Mainan Kincir Angin Photovoltaic, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.