Produk

Radiometers Surya Gantung Oval
  • Air ProRadiometers Surya Gantung Oval

Radiometers Surya Gantung Oval

Gelsonlab HSPEN047 Oval Hanging Solar Radiometers Crooks radiometers kanggo hadiah
1. Bahan gelas
2. Impeller entheng
3.Kualitas super lan rega sing cukup.
4. Radiasi cahya luwih cepet lan luwih cepet
5.2-3 / 8 ", 3", 4 "Sphere warna kanthi gulung lan pancing

Model:HSPEN047

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Radiometers Surya Gantung Oval


Gelsonlab HSPEN047 Radiometers Surya Gantung Oval Crooks radiometers for gifts 

1. Bahan gelas
2. Impeller entheng
3.Kualitas super lan rega sing cukup.
4. Radiasi cahya luwih cepet lan luwih cepet
5.2-3 / 8 ", 3", 4 "Sphere warna kanthi gulung lan pancing

Panas Tags: Oval Hanging Solar Radiometers, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.