Produk

Dolanan Radiometer Crookes
  • Air ProDolanan Radiometer Crookes
  • Air ProDolanan Radiometer Crookes
  • Air ProDolanan Radiometer Crookes
  • Air ProDolanan Radiometer Crookes
  • Air ProDolanan Radiometer Crookes
  • Air ProDolanan Radiometer Crookes

Dolanan Radiometer Crookes

Dolanan Radiometer Crookes nggambarake sinar lan bolong sing peteng nyedhot sinar kasebut. Kanggo umur 7 lan luwih. Rekomendasi Umur 6 nganti diwasa

Model:HSPEN-001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dolanan Radiometer Crookes


Gelsonlab HSPEN-001 Pembersih vakum radiator Bengkok radiom Photovoltaic Radiator termal


Vanes ing Radiometer gantian peteng lan warnane entheng
Vanes mindhah panas menyang saben, nanging ora padha drajate
Dolanan Radiometer Crookes reflects the rays and the darker vane absorbs the rays
Kanggo umur 7 lan luwih
Rekomendasi Umur 6 nganti diwasa
Spesifikasi:
Radiometer Kaca sing Apik banget, menehi hadiah sing apik kanggo sing duwe kabeh.
Kabeh digawe saka kaca. Globe diameteripun 4 inci lan dhuwure 9 inci.
Mujizat fisik lan teknis iki nuduhake sampeyan kanthi cetha carane surya srengenge diowahi dadi energi
Selehake ing cedhak jendhela utawa ing ngisor lampu pijar lan delengen nalika baline muter

Panas Tags: Dolanan Radiometer Crookes, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.