Produk

Demonstrator Gerakan Bumi
  • Air ProDemonstrator Gerakan Bumi
  • Air ProDemonstrator Gerakan Bumi
  • Air ProDemonstrator Gerakan Bumi
  • Air ProDemonstrator Gerakan Bumi
  • Air ProDemonstrator Gerakan Bumi
  • Air ProDemonstrator Gerakan Bumi

Demonstrator Gerakan Bumi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Demonstrator Gerakan Bumi


Gelsonlab HSGA-006 Demonstrator gerakan bumi kanggo mulang geografi lan loksokosit listrik Astronomi

Produk kasebut minangka majelis elektronik / globe sing nduduhake miring aksial (23 ° 27 ') saka jagad iki lan asile, kayata ngganti sudut sinar srengenge menyang bumi sajrone taun, ngganti wektu sunar lan surup srengenge dll.


Panas Tags: Demonstrator Gerakan Bumi, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.