Produk

Globe World 12 Inch sing Padhang
  • Air ProGlobe World 12 Inch sing Padhang
  • Air ProGlobe World 12 Inch sing Padhang
  • Air ProGlobe World 12 Inch sing Padhang

Globe World 12 Inch sing Padhang

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Globe World 12 Inch sing Padhang                         


Gelsonlab HSGA-028 12 Inch Cahya Sinau Pendidikan Geografis 12 Inch Diam World Globe Tellurion Globe Terrestrial Globe With Stand for Kids Baby Lighting Night View

 
Digawe saka bahan polistiren HIPS sing ramah lingkungan, tahan pengaruh, aman ora beracun, saengga bocah nggunakake luwih gampang.
Teknologi pencetakan bermutu, kali, tlaga, kutha, ibukota lan akeh papane ditandhani kanthi cetha, saengga bocah-bocah bisa sinau ilmu geografi sing luwih apik.
Logam kanthi krenjang skala, tekstur matte, rotasi fleksibel, skala telung dimensi bisa dadi pengamatan kabeh babak.
Globe dilengkapi iluminasi cahya, kaya lampu wengi, cahya saka njero metu, supaya kita bisa ndeleng rincian Globe kanthi jelas ing lingkungan sing peteng. (Kanthi lampu LED)

Lumahing bunder kanthi bahan anti banyu, bisa dicuci, tahan rereget, aja luntur.


Katrangan produk


Globe nggambarake distribusi lahan ing bumi, segara, kali lan tlaga, utamane nuduhake pamisahan wilayah administratif donya, lan ibukutha, ibukutha, ibukutha kutha. Kajaba iku, ana jalur sepur utama lan jalur maritim.

Digawe saka plastik bermutu, kanthi cetha banget nuduhake medan jagad, bentuk bumi, gunung, kali, arus samodra, tlaga, semenanjung lan unsur geografis liyane, unsur geografis cocog banget karo proporsi desain sing seragam.
Werna umume lan match foto inggil satelit Bumi, ilustrasi sing ditandhani cukup standar.
Produk kasebut duweni efek visual sing apik, menehi perasaan lan semangat anyar kanggo dinikmati.
Panganggone lumahing Bumi kanggo peta donya standar, pitung bawana, papat segara, wilayah jagad lan kutha sing penting, pendhidhikan, sinau ilmu lan kesenengan dadi siji.
Urip lampu interior sing alus kanggo mbukak geografi Bumi, kalebu gunung, kali, lan topografi segara ing jero banyu.

Spesifikasi:

Bahan: Logam (ngadeg) + ABS (dasar)

Diameter Globe: 32cm
Ukuran produk: 34 * 42cm
Werna: Biru biru lan Lampu
Adaptor daya: dawane kawat 1,5M
Bobot Bersih: 1,4Kg

Rincian Paket:

1x Basis

1x Globe stand (kalebu lampu LED)

 
Panas Tags: Globe World 12 Inch sing Disinari, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.