Produk

8 Inci sing Terang Dunia
  • Air Pro8 Inci sing Terang Dunia
  • Air Pro8 Inci sing Terang Dunia
  • Air Pro8 Inci sing Terang Dunia
  • Air Pro8 Inci sing Terang Dunia
  • Air Pro8 Inci sing Terang Dunia
  • Air Pro8 Inci sing Terang Dunia

8 Inci sing Terang Dunia

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

8 Inci sing Terang Dunia


Gelsonlab HSGA-031 Globe World illuminasi 8 inch kanthi Globe Kids Stand-Educational Dibangun ing Lampu LED kanthi Peta Dunia lan Tampilan Rasi, Desktop Interaktif Bumi

Katrangan produk
 
Apa sampeyan ngerti babagan jagad lan astronomi?

Kanggo nemokake lan ngerti jagad iki, ajari anak sampeyan ngerti jagad lan astronomi, cara paling apik yaiku nduwe globe jagad minangka alat pembelajaran.

Bola jagad kita 8 inci, 88 konstelasi spektakuler, madhangi ing wayah wengi, ditandhani kanthi wates politik sing rinci, gampang diwaca ing jagad. Bohlam internal cahya alus ing wayah wengi lan gaya urip sing beda ing omah. Segara biru lan tampilan politik ing donya, ngembangake minat bocah sinau geografi, globe tembung konstelasi sing digambarake minangka alat pendhidhikan sing apik kanggo bocah lan guru.

Spesifikasi:

Isi Paket: konstelasi jagad sing madhangi jagad, batre pembesar 4AA

Ukuran: Globe World Constellation 8 inch

Diameter Globe: 8 inci

Diameter dasar: 5,5 inci

Dhuwur: 10,4 inci

Bobot: 2,51 kilogram

Basa: Inggris

Basis: Logam kaca lan basis non-tip

Fitur:

2-in-1 views: Tampilan awan (urip), Tampilan wengi (mateni)

Pencetakan HD: Segara biru lan watesan politik sing rinci, 88 rasi lintang katon jelas.

Led Dibangun ing: Cahya wengi sampeyan ing omah, dadi rasi lintang katon apik ing wayah wengi.

Basis Awet: Priksa manawa jagad tetep stabil ing desktop.

Baterai lan kaca Magnifying Kasedhiya: Baterai 4AA lan kaca Magnifying kalebu, gampang diuripake ing globe.

Fungsi:

Jelajahi lan temokake jagad iki.

Piranti sinau sing apik kanggo geografi.

Ningkatake perkembangan otak bocah.

Hadiah sing paling disaranake kanggo kabeh umur.

Ayo nganggo Baterai lan kaca pembesar: Kanggo madhangi jagad iki, bola-bali bocah-bocah kita Powered by bater 4AA lan kaca pembesar kalebu. Sampeyan bisa gampang maca negara lan banyu nalika awan lan rasi lintang ing wayah wengi.
Piranti pembelajaran interaktif kanggo bocah: Jagad gedhe kanggo bocah ing geografi, sing nambah imajinasi liwat konstelasi lan menehi sampeyan rasa seneng njelajah jagad iki.
Bumi globe sing rinci banget: Cetha ditandhani kanthi samodra biru sing khas lan watesan politik rinci ing tampilan awan, gampang diwaca demarkasi wates lan sawetara negara cilik. Kajaba iku, basa baja tahan karat ing jagad iki duwe kaluwihan saka rotasi fleksibel, stabil lan non-tip.
Globe Desktop LED ditampilake: Peta 88 konstelasi sing padhang, globe cahya kanggo tampilan wengi. Globe konstelasi ditampilake kanthi mode wengi sing nyenengake, nggawa bocah-bocah dadi wengi sing lintang lan gampang urip ing globe bocah-bocah supaya bisa ndeleng jagad iki, wengi gaib lintang.
Hadiah sing sampurna kanggo kabeh umur: Disaranake banget kanggo globe sing cahyane iki kanggo bocah-bocah, putu minangka ulang tahun utawa hadiah Chritmas. Cahya ing jagad peteng iki bisa digunakake ing ruang tamu, kantor, kamar turu lan sinau.


Panas Tags: Globe World Illuminated 8 Inch, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.