Produk

Globe World Geografi
  • Air ProGlobe World Geografi
  • Air ProGlobe World Geografi
  • Air ProGlobe World Geografi

Globe World Geografi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Globe World Geografi                                 


Gelsonlab HSGA-026 Desktop Klasik Berputar Globes Pengajaran Geografis Peta Dunia Interaktif Globes Plastik dunia globe 32 CM diameter


Basis plastik, bingkai logam kualitas dhuwur kanggo pendhidhikan lan hadiah.

Globe interaktif definisi tinggi kanthi rincian sing gampang diwaca nuduhake gurun, ibukutha, bawana, internasional, wates regional.
Jagad iki nambah luwih nyenengake kanggo sinau; apik kanggo Bocah-bocah lan para siswa sing kepengin weruh kabeh umur.
Kit wulangan sing migunani kanggo guru mulang ilmu geografi.
Globe Spinning klasik, cocog kanggo kantor, ruang belajar, kamar turu bocah, dekorasi desktop kelas.
Dolanan sinau pendidikan sing sampurna kanggo siswa, bocah, bocah.

Diameter: 32cm

Paket: 72 * 36 * 50CM
Jumlah: 2 pcs
Bobot: 5kg
20 ': 576
40 ': 1188

 
Panas Tags: Globe World Geography, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.