Produk

Globe World Plastik 8 Inci Kanthi Cahya
  • Air ProGlobe World Plastik 8 Inci Kanthi Cahya
  • Air ProGlobe World Plastik 8 Inci Kanthi Cahya
  • Air ProGlobe World Plastik 8 Inci Kanthi Cahya
  • Air ProGlobe World Plastik 8 Inci Kanthi Cahya
  • Air ProGlobe World Plastik 8 Inci Kanthi Cahya
  • Air ProGlobe World Plastik 8 Inci Kanthi Cahya

Globe World Plastik 8 Inci Kanthi Cahya

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Globe World Plastik 8 Inci Kanthi Cahya                  


Gelsonlab HSGA-034 20cm 8 Inci Plastik Pendidikan dunia globe plastik Iluminasi Globe Globe Plastik Globe Globe kanthi Cahaya


Katrangan produk
Globe nggambarake distribusi lahan ing bumi, segara, kali lan tlaga, utamane nuduhake pamisahan wilayah administratif donya, lan ibukutha, ibukutha, ibukutha kutha. Kajaba iku, ana jalur sepur utama lan jalur maritim.
Digawe saka plastik bermutu, kanthi cetha banget nuduhake medan jagad, bentuk bumi, gunung, kali, arus samodra, tlaga, semenanjung lan unsur geografis liyane, unsur geografis cocog banget karo proporsi desain sing seragam.
Werna umume lan match foto inggil satelit Bumi, ilustrasi sing ditandhani cukup standar.
Produk kasebut duweni efek visual sing apik, menehi perasaan lan semangat anyar kanggo dinikmati.
Panganggone lumahing Bumi kanggo peta donya standar, pitung bawana, papat segara, wilayah jagad lan kutha sing penting, pendhidhikan, sinau ilmu lan kesenengan dadi siji.
Urip lampu interior sing alus kanggo mbukak geografi Bumi, kalebu gunung, kali, lan topografi segara ing jero banyu.

Spesifikasi:
Bahan: Logam (ngadeg) + ABS (dasar)
Diameter Globe: 20cm
Ukuran produk: 20 * 32cm
Werna: Biru biru lan Lampu
Adaptor daya: dawane kawat 1,5M
Bobot Bersih: 0,8Kg

Rincian Paket:
1x Basis

1x Globe stand (kalebu lampu LED)


Panas Tags: Globe World Plastik 8 Inci Kanthi Cahaya, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.