Produk

Model Planetarium Orbital Sun Bumi Bulan
  • Air ProModel Planetarium Orbital Sun Bumi Bulan
  • Air ProModel Planetarium Orbital Sun Bumi Bulan
  • Air ProModel Planetarium Orbital Sun Bumi Bulan
  • Air ProModel Planetarium Orbital Sun Bumi Bulan
  • Air ProModel Planetarium Orbital Sun Bumi Bulan
  • Air ProModel Planetarium Orbital Sun Bumi Bulan

Model Planetarium Orbital Sun Bumi Bulan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model Planetarium Orbital Sun Bumi Bulan

Gelsonlab HSGA-001 Three globes model English Solar System Model Planetarium Orbital Sun Bumi Bulan with Light Kids Educational Geography Map Popular Science Astronomy Demo
Srengenge: yaiku plastik abang kanthi bohlam, sing dadi pusat tengah bumi lan dhuwur liyane. bumi bisa mirsani pitung bawana, papat samodra, tropis, sisih kidul Lingkaran Arktik, garis khatulistiwa lan garis tanggal internasional lsp. rembulan: dhuwure tengah lan tengah bumi. Piranti dina, bumi, ukuran rembulan ora bisa digawe miturut proporsi asline, saengga sudut pesawat ekliptik amplifikasi sing cocog.
Telung instrumen bal minangka gambaran instrumen pengajaran visual sing cetha ing antarane gerak gerak sadina, wulan, posisi model utilitas bisa nggawe simulasi dina, telung wulan ing angkasa, lan gambar sing ana ing bumi, rembulan, panjelasan ilmiah babagan macem-macem fenomena alam sing kedadeyan. Mula, iki minangka alat piwulang bantu tambahan kanggo ngatasi piwulang sing abstrak, njalari para siswa bisa nguwaosi ukum saka gerakan swarga
1. Rotasi lan revolusi bumi 2. Revolusi rembulan (awan wengi wengi ing papan sing padha saben dina lan wengi surup. 3. Amarga bumi mesthi mandheg ing revolusi lan rotasi, ing sisih kidul hemisfer Lor wengi suwene, bengi musim panas cendhak. Beda karo belahan langit sisih kidul. 4.Papat musim lan perubahan iklim adhem ing wulan. 5. Gerhana srengenge lan grahana bulan. 6. Rong puluh papat istilah surya
Papat musim: patang musim lan rong puluh patang istilah surya, urutan lan tanggal. fase bulan nyatakake posisi fase lan awan lan wengi ing bumi. Pointer: revolusi bumi, nuduhake musim lan istilah surya. komponen sing muter: dipasang ing rotasi poros dhasar, siji ujung gagang operasi, pungkasan wulan, operasi klompok gir.
Tabel Rotary: kanggo ndhukung kabeh instrumen. gagang kasebut disambungake karo lengen pipo tengah srengenge, lan gagang push bisa diwiwiti kanggo muter unit gir kanggo nindakake demonstrasi.


Panas Tags: Model Planetarium Orbital Sun Earth Moon Moon

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.