Produk

Jam mandeg olahraga
  • Air ProJam mandeg olahraga

Jam mandeg olahraga

Spesialis Olahraga mandheg nonton €:
- 1/5 CATETAN SECOND
- 60 detik
- 30 MENIT
- 13 YEWELS
- CASE: BRASS CHROMIUM-PLATED
- Miwiti / STOP / RESET: GAGAK
- UKURAN: Dia50x70x16mm

Model:HSPM-015

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stopwatch Genggem



Gelsonlab HSPM-015 Mechanical Stop Watch Sports Chronograph Running Timer Stopwatch Genggem


Fitur:


Jam randha mekanik kalebu ing kategori instrumen wektu mekanik
Mesin jam nganggo spring stainless steel, setir keseimbangan cahya logam, alloy rambut dhasar nikel lan mekanisme vertikal jangkar
Gerakan kasebut dilengkapi 13 permata
Mesin jam bisa digunakake ing -10 ° C ~ + 40 ° C
Biasane dikelola ing kisaran suhu ° C

Spesifikasi Olahraga mandheg mandheg:
- 1/5 CATETAN SECOND
- 60 detik
- 30 MENIT
- 13 YEWELS
- CASE: BRASS CHROMIUM-PLATED
- Miwiti / STOP / RESET: GAGAK

- UKURAN: Dia50x70x16mm


Panas Tags: Jam olahraga, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.