Produk

Roda Ukur Jarak Digital
  • Air ProRoda Ukur Jarak Digital

Roda Ukur Jarak Digital

Rincian Roda Ngukur Jarak Digital
Diameter rodha: 318 mm
kuriling: 1 meter / 1ft
Dhiameter baja: 22 mm
Ukuran pangukuran: 99,999,9 m / ft
bahan tiang: Baja
Ukuran Lengkap: 1100 mm
Ukuran Storage: 600 mm
Rem driji sing dikontrol: ya
Mode nyopir: Sabuk gir
Posisi instalasi bantalan: Counter rodha
N.W: 2,9 kg
Warna produk: Ijo Abang Kuning
Kemasan: Saben ing tas kanvas utawa kothak Putih

Model:HSPM-074

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jarak pangukuran jarak digital

Gelsonlab HSPM-074 surveying instruments Jarak pangukuran jarak digital


Lipat Ngukur lipat

Diameter rodha: 318 mm
kuriling: 1 meter / 1ft
Dhiameter baja: 22 mm
Ukuran pangukuran: 99,999,9 m / ft
bahan tiang: Baja
Ukuran Lengkap: 1100 mm
Ukuran Storage: 600 mm
Rem driji sing dikontrol: ya
Mode nyopir: Sabuk gir
Posisi instalasi bantalan: Counter rodha
N.W: 2,9 kg
Warna produk: Ijo Abang Kuning
Kemasan: Saben ing tas kanvas utawa kothak Putih
Qty / CTN: 4 Pcs
MEAS: 63 CM × 61CM × 43CM
Garansi: 1 taun

Jumlah pesanan minimum: 200 pcs

Panas Tags: Roda Pangukuran Jarak Digital, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.