Produk

Mikrometer sekrup
  • Air ProMikrometer sekrup
  • Air ProMikrometer sekrup
  • Air ProMikrometer sekrup
  • Air ProMikrometer sekrup
  • Air ProMikrometer sekrup
  • Air ProMikrometer sekrup

Mikrometer sekrup

Screw Micrometer njaba kanggo ngukur slot sempit lan papan sing sempit lan skala vernier ing unit metrik kanggo njupuk ukuran diameter njaba sing pas. Skala vernier ing thimble lan lengen klambi lulus dadi 0,01mm. Mikrometer digawe saka alat bermutu tinggi.

Model:HSPM-059

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mikrometer sekrup


Gelsonlab HSPM-059 Micrometer Metric Mikrometer sekrup Pitch 0-25mm / 0.01mm  for Measuring Instrument


Fitur:

Desain lengen canggih kanthi garis staggered lan tokoh sing beda kanggo gampang dibaca kanthi gampang.
Desain pigura sing seimbang kanggo ngukur sing nyaman lan akurat.
Bingkai siji gulung saka baja palsu.
Spindle sepotong banget angel lan stabil.
Kanggo slot sempit lan papan sing sempit, Pangaturan cepet lan gampang.
Katrangan produk


Spesifikasi:

Jinis Mikrometer: Mikrometer Thread Screw Metric

Range: 0 - 25mm Diameter Pitch

Wisuda: 0,01mm

Bahan: Paduan + baja karbon

Ukuran: 20 CM X 10CM X 3CM

Katrangan:

The outside Mikrometer sekrup is for measuring narrow slots and tight spaces and a vernier scale in metric units for taking precise outside diameter measurements. The vernier scale on the thimble and sleeve is graduated to 0.01mm. The micrometer is made of high-grade tool. 

Isi paket:

1 X Mikrometer njaba



Panas Tags: Micrometer Screw, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.