Produk

Panggil Caliper
  • Air ProPanggil Caliper
  • Air ProPanggil Caliper
  • Air ProPanggil Caliper
  • Air ProPanggil Caliper
  • Air ProPanggil Caliper
  • Air ProPanggil Caliper

Panggil Caliper

150mm Dial Caliper ngisi kabeh kabutuhan lan kekarepan pangukuran. Awak digawe saka waja tahan karat kanthi kualitas tinggi. Pangukuran kasebut diukir kanthi laser lan metrik. Nelpon kejut nyedhiyakake katentreman lan keamanan sing ditambahake. Ngukur kanthi diameter diameter njero, diameter njaba, ambane, lan fungsi langkah. Gunakake plating Chrome tahan kanggo nambah daya tahan lan umur caliper panggil. Produk uga kalebu pelindung plastik kanggo transportasi lan proteksi.

Model:HSPM-058

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Panggil Caliper


Gelsonlab HSPM-058 Dial Caliper - 6 "/ 150mm, Baja tahan karat, anti-shock


Katrangan produk
 
Rincian Produk
150mm Dial Caliper ngisi kabeh kabutuhan lan kekarepan pangukuran. Awak digawe saka waja tahan karat kanthi kualitas tinggi. Pangukuran kasebut diukir kanthi laser lan metrik. Nelpon kejut nyedhiyakake katentreman lan keamanan sing ditambahake. Ngukur kanthi diameter diameter njero, diameter njaba, ambane, lan fungsi langkah. Gunakake plating Chrome tahan kanggo nambah daya tahan lan umur caliper panggil. Produk uga kalebu pelindung plastik kanggo transportasi lan proteksi.

Fitur
150mm Panggil Caliper
Baja tahan karat
Pangukuran metrik ukir laser
Ukuran ing diamaeter, diameter njaba, ambane, lan fungsi langkah
Cepet nelpon supaya bisa nambah daya tahan

Spesifikasi teknis
Bobot: 6,3 oz (tanpa kasus)
Bobot: 12 ons (kanthi kasus)
Ukuran cilik: Kira-kira 10,25 "x 4" x 1,25 "

Ukuran kaliper panggil: Kira-kira. 9,25 "x 3" x 0,5 "


Panas Tags: Caliper Nelpon, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.