Produk

Kaliper Vernier Baja tahan karat
  • Air ProKaliper Vernier Baja tahan karat
  • Air ProKaliper Vernier Baja tahan karat
  • Air ProKaliper Vernier Baja tahan karat
  • Air ProKaliper Vernier Baja tahan karat
  • Air ProKaliper Vernier Baja tahan karat
  • Air ProKaliper Vernier Baja tahan karat

Kaliper Vernier Baja tahan karat

Stainless steel Vernier Caliper minangka Kaliper Digital Elektronik sing nawakake bacaan cepet lan akurat ing njero, njaba, langkah lan ambane kanthi akurasi sing dhuwur. Fitur Produk:

Model:HSPM-055

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kaliper Vernier stainless steel


Gelsonlab HSPM-055 Precision Elektronik Digital Caliper Ekstra LCD Layar Besar Ukur Stainless Steel Vernier Caliper Micrometer 0-6 Inci / 150 mm Alat Ukur (Sedheng)


Katrangan produk
Ukuran: 6 inci
Kaliper Vernier stainless steel is an Electronic Digital Caliper that offers instant and accurate readings of inside, outside, step and depth measurements with high accuracy. 
Fitur Produk:
Kaliper Digital Elektronik
Digawe saka waja tahan karat
Ukuran internal, eksternal lan dhuwur bisa diukur kanthi gampang lan akurat
Sistem pangukuran capacitive linear
Setelan nol ing posisi apa wae
Kanthi sekrup jempol kunci cilik sing ngunci rahang ing panggonane
Fungsi pangukuran basa: Nang, njaba, ambane lan ngukur langkah
Kanthi gampang maca tampilan LCD gedhe
Alat sing cocog kanggo macem-macem aplikasi industri lan otomotif
Spesifikasi Produk:
Ukuran pangukuran: 0-150 mm / 0-6 inci.
Resolusi: 0,01mm / 0,0005 ing.
Kapabilitas: 0.01mm / 0,0005 ing.
Akurasi: ± 0,02 mm / 0,001 in. (100 mm), ± 0,03 mm / 0,001 in. (100 ~ 150 mm)
Kacepetan pangukuran maksimal: 1m / s utawa 1,5m / s
Suhu kerja: 0 ~ 40C
Daya: 2 x 1,5V SR44 (sel oksida perak) batere (klebu) utawa 1.55v

Isi Paket:
Kaliper Digital 1X
Batere 1X
Manual Instruksi 1X

Kothak Wadah 1X

Panas Tags: Kaliper Vernier Baja tahan karat, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.