Produk

Timer Olahraga
  • Air ProTimer Olahraga

Timer Olahraga

Gerakan kasebut dilengkapi 13 permata. Mesin Olahraga Running Timer bisa digunakake ing -10 ° C ~ + 40 ° C. Biasane dikelola ing kisaran suhu ° C

Model:HSPM-025

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Timer Olahraga


Gelsonlab HSPM-025 Stop Mekanik Stainless Watch Olahraga Chronograph Running Timer Jam Tangan Genggam


Fitur:


Jam randha mekanik kalebu ing kategori instrumen wektu mekanik
Mesin jam nganggo spring stainless steel, setir keseimbangan cahya logam, alloy rambut dhasar nikel lan mekanisme vertikal jangkar
Gerakan kasebut dilengkapi 13 permata
Mesin Olahraga Running Timer bisa digunakake ing -10 ° C ~ + 40 ° C
Biasane dikelola ing kisaran suhu ° C

Spesifikatif:

- 1/10 REKODER KEDUA
- 30 detik
- 15 MENIT
- 13 YEWELS
- CASE: STAINLESS STEEL
- Miwiti / mandheg: GORENG
- RESET: SISI BUTTEN

- UKURAN: Dia55x77.4x14mm


Panas Tags: Timer Olahraga, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.