Produk

Timer sing cerdas
  • Air ProTimer sing cerdas
  • Air ProTimer sing cerdas
  • Air ProTimer sing cerdas

Timer sing cerdas

Smart Timer kudu ngliwati siji gerbang foto, ngukur akselerasi bal sing diluncurake, nemtokake akselerasi amarga gravitasi (kanthi pager piket), nemtokake wektu tabrakan elastis lan ora elastis, ngetung siklus, nemtokake frekuensi obyek sing muter, nemtokake periode pendulo, lan dietung wektu kanthi akurasi.

Model:HSPM-049

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Timer sing cerdas


Gelsonlab HSPM-049 Timer sing cerdas with build in Li battery


Fitur produk:

Ukuran sakabèhé: 180 * 145 * 110MM

Bobot Produk: 0,7kg


LCD  light-up display  . internal memo .( Up to 20 data points  can be recorded) come complete with 2 Photo gates. can measure the time interval between two photo gates, measure the time Timer sing cerdas takes to pass through one photo gate, measure acceleration of a released ball, determine the acceleration due to gravity (with a picket fence), determine elastic and inelastic collision times, calculate cycles, determine the frequency of a rotating object, determine the period of a pendulum, and count time with great accuracy.

Panas Tags: Timer Cerdas, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.