Produk

Kompas Gambar Plastik Cilik
  • Air ProKompas Gambar Plastik Cilik
  • Air ProKompas Gambar Plastik Cilik
  • Air ProKompas Gambar Plastik Cilik
  • Air ProKompas Gambar Plastik Cilik
  • Air ProKompas Gambar Plastik Cilik
  • Air ProKompas Gambar Plastik Cilik

Kompas Gambar Plastik Cilik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kompas Gambar Plastik Cilik                       


Kompas Peta Gelsonlab HS-DC47-2 Kompas Gambar Plastik Cilik karo Filed Cairan


Dia Plastik: 47mm

Kompas klasik * kanthi judhul magnetik, basis transparan lan magnifier kanggo maca peta topografi
Kanggo orientasi kecepatan dhuwur * sing diisi karo cairan - jarum bakal tenang kurang saka 2 detik!
Jarum GITD * lan panah arah sumunar ing peteng
Inci, metrik, lan skala 1: 25.000 kanggo perencanaan rute sing tepat.
Lanyard nilon kanggo carring gulu ing hiking plancongan backpacking
Pengepakan

1pc / tas Opp, 144 pcs / ctn, ukuran ctn: 38 * 37 * 24cm

Panas Tags: Kompas Gambar Plastik Cilik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.