Produk

Kompas Multifungsi Luar Ruangan
  • Air ProKompas Multifungsi Luar Ruangan
  • Air ProKompas Multifungsi Luar Ruangan
  • Air ProKompas Multifungsi Luar Ruangan
  • Air ProKompas Multifungsi Luar Ruangan
  • Air ProKompas Multifungsi Luar Ruangan
  • Air ProKompas Multifungsi Luar Ruangan

Kompas Multifungsi Luar Ruangan

Spesifikasi Kompas Multifungsi Luar Ruanganâ €:
1). Kompas sing kapenuhan cair
2). Bahan paduan seng
3). Struktur pembesar kaping pindho supaya gampang diwaca
4). Pangsi anyar
5). Nelpon luminous dial kanggo arah ing peteng
4). Ukuran: udakara 9,5 x 6,6 x 3,3 cm.

Model:HS-C4580

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kompas Multifungsi Luar Ruangan

Kompas Amerika campuran Gelsonlab HS-C4580 paduan seng, kompas multifungsi ruangan


Spesifikasi Kompas Multifungsi Luar Ruangan:

1). Kompas sing kapenuhan cair
2). Bahan paduan seng
3). Struktur pembesar kaping pindho supaya gampang diwaca
4). Pangsi anyar
5). Nelpon luminous dial kanggo arah ing peteng
4). Ukuran: udakara 9,5 x 6,6 x 3,3 cm.


Cara ngemas:

Saben ing tas umpluk, banjur ing kothak warna, 12 / kothak medium, 144 / kothak njaba,

Paduan aluminium: NW.: 11.50kgs, GW.: 13.50 kgs

Ukuran kothak njaba: 39 x 38 x 24.5cm

Cara nggunakake kompas multifungsi

(I) ngukur arah:

1. Temtokake arah kidul-wétan lan sisih lor-kulon situs kasebut

(1) uripake kompas! Selaras indeks "segitiga" indeks azimuth kanthi "0";

(2) puterake kompas, nalika pucuk jarum magnetik diselarasake karo "0", arah iki arah lor, lan arah Timur, Kidul, Kulon lan lor bisa diwaca langsung ing kaca orientasi.


2. Kalibrasi puluhan ewu


Kanggo demarkasi orientasi peta yaiku nggunakake kompas supaya orientasi ing peta cocog karo sing ana ing lemah.

(1) nguripake instrumen, nyetel basis panggil, lan nggawe indeks orientasi "segitiga" selaras karo "0";

(2) panguwasa survei ana gandhengane karo Meridian sejati ing peta;

(3) muter peta supaya ujung jarum Magnetik sisih lor nuduhake nilai deklinasi magnetik ing wilayah iki, mula orientasi ing peta persis padha karo ing lemah.


3. Ukur azimuth magnetik

A. ngukur azimuth magnetik target ing peta

(1) kalibrasi peta kanthi akurat karo kompas lan njaga peta kanthi tetep;

(2) nggawe penguasa survei lan pemetaan kanthi garis ing antarane titik kasebut lan titik target, nyetel basis panggil supaya indeks "segitiga" selaras karo garis tulisan "0";

(3) sawise jarum magnetik tetep, skala ing pangkal panggolekan ing ujung lor jarum magnetik yaiku nilai azimuth magnetik saka titik sing dununge ing titik target.

B. ngukur azimuth magnetik target lokal

(1) uripake instrumen, selaras indeks orientasi "segitiga" karo "0", lan jadikan reflektor lan wadhah panggil rada 45 °;

(2) lebokake jempol menyang cincin angkat, tahan instrumen kanthi rata, lan target target lemah sing diukur saka collimation lan collimation;

(3) divisi ing pangkal panggil sing dituju ing pucuk lor jarum magnetik saka reflektor yaiku nilai azimuth magnetik target lokal

Panas Tags: Kompas Multifungsi Luar Ruangan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.