Produk

Kompas Saku Kanggo Kamping
  • Air ProKompas Saku Kanggo Kamping
  • Air ProKompas Saku Kanggo Kamping
  • Air ProKompas Saku Kanggo Kamping
  • Air ProKompas Saku Kanggo Kamping
  • Air ProKompas Saku Kanggo Kamping
  • Air ProKompas Saku Kanggo Kamping

Kompas Saku Kanggo Kamping

Kompas Saku Kanggo Kamping kuat lan entheng saengga dadi kanca lelungan sing sampurna. Gunakake cincin logam, kanthi cincin logam sampeyan bisa nggantungake kompas ing sabuk utawa tas sampeyan. Kompas tahan udan lan cocog kanggo digunakake ing njaba ruangan. Ora bakal ilang arah sanajan udan.

Model:HS-G50F

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kompas Saku Kanggo Kamping                              


Kompas Tahan Air Portabel Gelsonlab HS-G50F Kompas Kanthi Kompas Saku Digit Luminous Kanggo Kamping, Hiking lan Kegiatan Luar Ruangan Liyane


Fitur:

Akurasi lengkap: kompas ruangan iku sensitif, cepet muter banjur nuduhake arah sing bener. Kanthi kompas sing kuat iki, sampeyan ora kudu kuwatir bakal kelangan nyawa. Nalika panggil puteran, kayane ngambang ing banyu, sing lucu banget.
Cahya ing desain peteng lan anti banyu: lampu neon dirancang khusus kanggo digunakake lan maca data ing lingkungan sing peteng sawise cahya sing nyedhot diserep. Kompas tahan udan lan cocog kanggo digunakake ing njaba ruangan. Ora bakal ilang arah sanajan udan.
Gampang digawa: jam kompas nggunakake bahan tembaga awet, Kompas Saku Kanggo Kamping kuat lan entheng saengga dadi kanca lelungan sing sampurna. Gunakake cincin logam, kanthi cincin logam sampeyan bisa nggantungake kompas ing sabuk utawa tas sampeyan.
Macem-macem aplikasi: kompas kanthong minangka alat navigasi ruangan sing sampurna, cocog kanggo hiking, bersepeda, berburu, geocaching, berkemah lan dolanan ing njobo. Hadiah kanggo kanca, bocah, kulawarga kanggo ulang taun, preinan.
Apa sing bakal dipikolehi: 1 x kompas ruangan; 1 x dering logam; Garansi 12 wulan; Layanan online 24 jam.


Katrangan produk


kita bisa mbantu milih cara sing bener sanajan ing wayah awan utawa udan.
Desain khusus lampu neon, sampeyan bisa nggunakake lan maca data ing lingkungan peteng sawise nyedhot sunar srengenge.
Fungsi anti banyu: bisa digunakake ing njobo nalika udan.

Spesifikasi
Bahan: kuningan
Bobot: 53 g.
Spesifikasi: 1,96 x 2,8 x 0,59 inci.


Panas Tags: Kompas Saku Kanggo Kamping, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.