Produk

Kompas Saku Lipat Lensa
  • Air ProKompas Saku Lipat Lensa
  • Air ProKompas Saku Lipat Lensa
  • Air ProKompas Saku Lipat Lensa
  • Air ProKompas Saku Lipat Lensa
  • Air ProKompas Saku Lipat Lensa
  • Air ProKompas Saku Lipat Lensa

Kompas Saku Lipat Lensa

Kompas Saku Lipat Lensa ukuran kompak iku paling apik kanggo disimpen ing tas ransel, dompet, tas cilik, utawa malah saku. Ing kasus sing tahan kejut, kompas iki bisa nahan atose tetes sing ora disengaja utawa dilempari ing tas. Malah duwe tutup sworo seru kanggo nglindhungi pasuryan saka goresan utawa retak nalika ora digunakake.

Model:HS-DC45-1

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kompas Saku Lipat Lensa                        


Kompas Saku Lipat Genslab HS-DC45-1 Gasslab dening Puncak Grizzly


Katrangan produk

Aja nganti ilang bantalan sampeyan karo kompas lensa iki dening Grizzly Peak. Ngukur 3 "" x 2 "" x 1 "", Kompas Saku Lipat Penset ukuran kompak bisa disimpen ing tas ransel, dompet, tas cilik, utawa malah saku. Ing kasus sing tahan kejut, kompas iki bisa nahan atose tetes sing ora disengaja utawa dilempari ing tas. Malah duwe tutup sworo seru kanggo nglindhungi pasuryan saka goresan utawa retak nalika ora digunakake. Jempol jempol dipasang ing tangan sampeyan kanggo maca kanthi akurat lan tikel kanggo macet gir sampeyan. Uga duwe lensa pembesar cilik sing bisa digunakake kanggo maca kompas, utawa nemokake bantalan ing peta.

Napa Sampeyan Bakal Seneng:

Apa sampeyan arep plancongan mlaku-mlaku kanthi cilik, utawa ngulandara ing negara liya, kompas minangka alat sing kudu ana. Nalika ponsel, GPS, lan piranti elektronik liyane bisa dadi cara sing apik kanggo nemokake bantalan, bisa uga duwe gangguan saka wektu. Kanthi kompas iki, sampeyan ora bakal kuwatir manawa piranti sampeyan ora akurat, kelangan layanan, utawa kehabisan listrik lan ora bakal menehi arah. Model cilik lan entheng iku paling apik kanggo sampeyan ing petualangan darat utawa banyu: prahu, kemah, hiking, moro, lan kegiyatan njobo liyane.

Kompas lipat kanthi lensa kanthi nelpon ngambang dening Grizzly Peak
Ukuran 3 "x 2" x 1 ", apik kanggo dilebokake ing tas ransel, tas travel cilik, utawa malah kanthong sampeyan
Cocog kanggo panggunaan lahan lan banyu sing gampang: prahu, kemah, hiking, lan kegiyatan njobo liyane
Kalebu tutup pelindung, jempol jempol, panampil pembesaran, lan spek bantalan sing gampang diwaca
Yen ora ana ing kanthong sampeyan, kaitake loop logam jempol sing kandel lan awet

Panas Tags: Kompas Saku Lipat Lensa, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.