Produk

Kompas Militer Multifungsi
  • Air ProKompas Militer Multifungsi
  • Air ProKompas Militer Multifungsi
  • Air ProKompas Militer Multifungsi
  • Air ProKompas Militer Multifungsi
  • Air ProKompas Militer Multifungsi
  • Air ProKompas Militer Multifungsi

Kompas Militer Multifungsi

Detil Kompas Militer Multifungsi:
Jinis militèr
Panggunaan teknik
Ngarsane kabel
Kasus logam (paduan aluminium)
Timbangan peta standar 1: 25000meter
Cairan diisi kanggo bacaan sing bisa dipercaya

Model:HS-DC45-2C

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kompas Militer Multifungsi

              

Gelsonlab HS-DC45-2C Kompas Militer Multifungsi, Amy Green, Waterproof and Shakeproof, Compass for Outdoor, Camping, Hiking, Military Usage, Gifts

Bahan: Kasus aluminium
Detail of Kompas Militer Multifungsi: 
Jinis militèr
Panggunaan teknik
Ngarsane kabel
Kasus logam (paduan aluminium)
Timbangan peta standar 1: 25000meter
Cairan diisi kanggo bacaan sing bisa dipercaya
Skala standar 0 - 360 derajat lan skala 0 - 64Mil
Nelpon luminous kanggo gampang maca nalika wengi
Bobot: 88g kanggo paduan aluminium,
Ukuran unit: 77 x 58 x 26mm
Packing:
Saben pc dadi kothak hadiah warna, 12 pcs saben kothak njero, 144 pcs saben kanton ekspor
NW.:15KGS; GW.: 17KGS; Ukuran: 38 x 37.5 x 24.5CM

 
Panas Tags: Kompas Militer Multifungsi, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.