Produk

Secchi Disk
  • Air ProSecchi Disk
  • Air ProSecchi Disk
  • Air ProSecchi Disk
  • Air ProSecchi Disk
  • Air ProSecchi Disk
  • Air ProSecchi Disk

Secchi Disk

Secchi Disk digunakake kanggo nemtokake transparansi banyu ing tlaga, lepen, segara, lan perairan liyane. Disk diameteripun 9 inci kanthi kuadran ireng lan putih bolak-balik. Kanthi nyelehake disk ing banyu lan nahan senar, pangguna bisa ngukur kejelasan lan kekeruhan banyu.

Model:HSPO-023

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Secchi Disk


Gelsonlab HSPO-023 Secchi Disk karo Lanyard kanggo Alat Optik Pengujian Kualitas Air Gampang


Fitur produk


Kit kalebu: (1) Secchi Disk 9 inci, (1) senar 10+ kaki, (1) gagang cilik
Digunakake kanggo pangukuran kualitatif kanthi cepet kejelasan banyu kanthi suwe
Adhedhasar kekeruhan kejelasan ana gandhengane karo jumlah endhepan utawa polutan ing banyu
 

Katrangan produk


Secchi Disk digunakake kanggo nemtokake transparansi banyu ing tlaga, lepen, segara, lan perairan liyane. Disk diameteripun 9 inci kanthi kuadran ireng lan putih bolak-balik. Kanthi nyelehake disk ing banyu lan nahan senar, pangguna bisa ngukur kejelasan lan kekeruhan banyu.

Panas Tags: Secchi Disk, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.