Produk

Colorimeter Multi-Parameter Portabel
  • Air ProColorimeter Multi-Parameter Portabel
  • Air ProColorimeter Multi-Parameter Portabel
  • Air ProColorimeter Multi-Parameter Portabel

Colorimeter Multi-Parameter Portabel

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Colorimeter Multi-Parameter Portabel


Colorimeter Multi-Parameter Portabel Gelsonlab HSLI-037
instrumen analitik portabel profesional sing kuat lan andal, Nyetel sawetara paramèter, operasi sederhana, pengujian cepet.

Fitur & Kauntungan

1. Dhukungan simultan kanggo mode deteksi tabung kolorimetri lan tabung pencernaan, pencocokan cerdas saka kurva standar internal.
2. Dhukungan luwih saka 7 dawa gelombang kanthi kontrol piranti lunak sing cerdas lan ganti dawa gelombang kanthi otomatis.
3. Liwat 65 prosedur uji coba default, ndhukung tes langsung karo kit reagen khusus.
4. Dhukungan sambungan USB lan PC, memori kapasitas gedhe kanthi 1.000 klompok data.

Reaktor aman cerdas opsional:

1. Fitur bukti bledosan terpadu lan kunci dobel nyedhiyakake keamanan tambahan.
2. Desain mandhiri nggawe reaktor luwih gampang diresiki lan dirawat, tahan korosi, bahan tahan suhu dhuwur.
3. Kontrol suhu pemanasan frekuensi sing beda-beda luwih akurat

Spesifikasi:

Dawane gelombang

Panjang gelombang standar: 380nm, 420nm, 470nm, 520nm, 600nm, 620nm, lampu putih, bisa ditambah dawa gelombang

Tampilan

Tampilan layar warna-warni TFT 3,5 inci

Precision

â ‰ ¤3%

Resolusi

0,001A (tampilan); 0,0001A (pitungan)

Memori

Ndhukung 1.000 klompok data lan piranti lunak manajemen data PC

Pasokan listrik

4 batere AA utawa pasokan USB

Item tes

CODcr (LR), CODcr (HR), nitrit, nitrat, total fosfor nitrogen, pH, warna, kekeruhan, klorin gratis, klorin total, klorin gabungan, klorik dioksida, klorit, ozon (DPD), ozon (indigo France), konsumsi oksigen, lsp 65 paramèter


Spesifikasi reaktor

6 bolongan pencernaan, ambane 65mm, ngisor bolongan bunder

Efisiensi reaktor

10 menit saka 25 ° C nganti 150 ° C

kesalahan pratondo

± 2 ° C


Panas Tags: Colorimeter Multi Parameter Portabel, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.