Produk

Colorimeter Portabel Digital
  • Air ProColorimeter Portabel Digital

Colorimeter Portabel Digital

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Colorimeter Portabel Digital                       


Colorimeter Portabel Gelsonlab HSLI-038


Karakteristik

Instrumen kasebut nganggep pengalaman panganggo. Ngadopsi konsep desain manusiawi - nggawe pangukuran luwih gampang.
Ngadopsi lokasine kreatif lan temokake salib - gawe pangukuran kanthi gampang, cepet lan akurat.
Bukaan ngukur cilik - gampang diukur obyek cekung - cembung.
Ora prelu kalibrasi saben wektu sing nyederhanakake operasi
Desain jalur optik integral anyar - nambah stabilitas lan presisi pangukuran.
Colorimeter iki duwe macem-macem ruang. Pangguna bisa milih miturut kabutuhan. Lan instrumen kasebut bisa nampilake Keputihan, Yellowness lan Fastness Warna sing digunakake kanthi akeh.
Struktur kepala tangan sing tepat lan stabil yaiku nggawe pangukuran luwih gampang.

Spesifikasi

Model

HSLI-072

Mode Tampilan

CIEL * a * b * C * h *; CIEL * a * b; CIE XYZ

Formula Bedane Warna

E * ab; L * a * b; E * C * h

Nggawe geometri sing nggambarake / Ndeleng

8 / d

Sumber cahya

Eksitasi cahya biru LED

Detektor

Diode fotoelektrik silikon

Ngukur Aperture

¦4mm

Ukur Ukur

D65

Range Ngukur

-----

Baleni maneh

Penyimpangan standar ing E * ab 0,07 (Kondisi pangukuran: Rata-rata 30 ukuran piring putih standar)

Panyimpenan

Sampel standar 100 pcs; conto tes 20000 pcs

Interval Minimal Antarane Pangukuran

Kira-kira 1 detik

Urip Batere

Luwih saka 3000 kaping

Lampu Urip

3 taun, luwih saka 1,6 yuta kaping

Tampilan

TFT ture warna 2.8 inci @ (16: 9)

Antarmuka

USB RS232

Range Suhu Operasi

-10 â € “40â„ ƒ (32 â € “104â„ ‰)

Panyimpenan Temperature

-20 â € “50â„ ƒ (-4 â € “122â„ ‰)

Rentang asor

Kelembapan relatif 0 € 85% tanpa kondensasi

Bobot

450g

Ukuran

205mm 67mm 80mm

Ukuran pengepakan

Aksesoris Standar

Adaptor bubuk, Baterai Li-ion, instruksi operasi, tutup kalibrasi putih, gelang tangan, platform lintas, aperture pengukuran 4mm, piranti lunak, kabel USB, aperture 4mm kanggo permukaan cekung-cilik

Aksesoris Operasi

Printer termal miniatur


Panas Tags: Colorimeter Digital Portabel, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.