Produk

Colorimeter Portabel
  • Air ProColorimeter Portabel
  • Air ProColorimeter Portabel
  • Air ProColorimeter Portabel
  • Air ProColorimeter Portabel
  • Air ProColorimeter Portabel
  • Air ProColorimeter Portabel

Colorimeter Portabel

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Colorimeter Portabel


Colorimeter portabel Gelsonlab HSLI-058 kanggo klorin & klorin Gratis
Dirancang kanggo nyoba klorin gratis ing banyu ngombe lan banyu sing boros lan tes ph ing kekeruhan lan chrominance ngisor banyu ngombe lan sumber banyu.

Fitur                                           

1. Nggunakake teknologi mikroprogramming paling anyar lan sirkuit terintegrasi banget supaya linuwih lan bisa diuripake instrumen kasebut.
2. Kurva standar standar kanthi simulasi matematika, njamin asil tes bisa dipercaya.
3. Dikembangake dening Sinsche kanthi mandhiri kanthi telung paten;
4. Desain portabel cocog kanggo kerja lapangan.

Parameter                                           

Item tes

Klorin gratis, pH

Jangkauan pengujian

Klorin gratis: 0,01-5,00mg / L;

PH: 6,5-8,5

Precision

Klorin gratis: â ‰ ¤3% ± 0,01

pH: ± 0,1

Metode Tes

Klorin gratis: spektrofotometri DPD

PH: cololetric abang fenol

Bobot

0,15kg

Pasokan listrik

Loro-lorone baterai AA

Ukuran (L × W × H)

16,0 × 6,2 × 75px

Sertifikat

CE

Panas Tags: Colorimeter Portabel, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.