Produk

Colorimeter Portabel Manual
  • Air ProColorimeter Portabel Manual

Colorimeter Portabel Manual

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Colorimeter Portabel Manual


Gelsonlab HSLI-039 Colorimeter Portabel Manual

Karakteristik

Instrumen kasebut nganggep pengalaman panganggo. Ngadopsi konsep desain manusiawi - nggawe pangukuran luwih gampang.
Ngadopsi lokasine kreatif lan temokake salib - gawe pangukuran kanthi gampang, cepet lan akurat.
Bukaan ngukur cilik - gampang diukur obyek cekung - cembung.
Ora prelu kalibrasi saben wektu sing nyederhanakake operasi
Desain jalur optik integral anyar - nambah stabilitas lan presisi pangukuran.
Colorimeter iki duwe macem-macem ruang. Pangguna bisa milih miturut kabutuhan. Lan instrumen kasebut bisa nampilake Keputihan, Yellowness lan Fastness Warna sing digunakake kanthi akeh.
Struktur kepala tangan sing tepat lan stabil yaiku nggawe pangukuran luwih gampang.

Spesifikasi

Model

WSC-2B

WSC-3B

Mode Tampilan

CIEL * a * b * C * H *; CIEL * a * b

CIEL * a * b; CIE XYZ; CIE RGB; CIEL * u * V; CIE * C * H; Keputihan & Yellowness; Werna Warna

Formula Bedane Warna

E * ab; L * a * b; E * C * h

E * ab; L * a * b; E * C * h; ECIE94; EHunter

Nggawe geometri sing nggambarake / Ndeleng

8 / d (sudut katerangan 8 ° / ndeleng diffuse)

8 / d (sudut katerangan 8 ° / ndeleng diffuse)

Sumber cahya

Eksitasi cahya biru LED

Eksitasi cahya biru LED

Detektor

Diode fotoelektrik silikon

Diode fotoelektrik silikon

Ngukur Aperture

¦8mm

¦8mm; φ4mm; φ8mm extended aperture(optical)

Ukur Ukur

Pengamat: Pengamat standar CIE 10 °;

Cahya: CIE standar madhangi D65

Pengamat: Pengamat standar CIE 10 °;

Cahya: CIE standar madhangi D65;D50;A

Range Ngukur

L: 0 nganti 100

Baleni maneh

Penyimpangan standar ing E * ab 0,06 (Kondisi pangukuran: Rata-rata 30 pangukuran piring putih standar)

Penyimpangan standar ing E * ab 0,06 (Kondisi pangukuran: Rata-rata 30 pangukuran piring putih standar)

Panyimpenan

Sampel standar 100 pcs; conto tes 20000 pcs

Sampel standar 100 pcs; conto tes 20000 pcs

Interval Minimal Antarane Pangukuran

Kira-kira 1 detik

Kira-kira 1 detik

Urip Batere

Luwih saka 3000 kaping

Luwih saka 3000 kaping

Lampu Urip

luwih saka 1,6 yuta kaping ing 5 taun

Tampilan

TFT ture warna 2.8 inci @ (16: 9)

TFT ture warna 2.8 inci @ (16: 9)

Antarmuka

Model B:USB

RS-232: Tingkat baud 19200bps

Range Suhu Operasi

-10 â € “40â„ ƒ (32 â € “104â„ ‰)

-10 â € “40â„ ƒ (32 â € “104â„ ‰)

Panyimpenan Temperature

-20 â € “50â„ ƒ (-4 â € “122â„ ‰)

-20 â € “50â„ ƒ (-4 â € “122â„ ‰)

Rentang asor

Kelembapan relatif 0 € 85% tanpa kondensasi

Kelembapan relatif 0 € 85% tanpa kondensasi

Bobot

500g

Ukuran

205mm 70mm 100mm

Ukuran pengepakan

435mm 205mm 345mm

Aksesoris Standar

Adaptor AC; Batere Li-con; Manual Operasi; CD Piranti Lunak; Kabel USB; Tutup Kalibrasi Putih; Φ8mm Ngukur Aperture Mini-printer; Kabel Printer

Adaptor AC; Batere Li-con; Manual Operasi; CD Piranti Lunak; Kabel USB; Tutup Kalibrasi Putih; printer | 8mm Ngukur Aperture Mini-printer; Kabel Printer; Φ4mm Ngukur Bukaan

Aksesoris Operasi

Aperture Lengkap (Φ8mm); Printer mini; Kabel Prin er, Komponen Tes Universal, Kotak Tes Bubuk


Panas Tags: Colorimeter Manual Manual, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.