Produk

Refractometer Digawa Tangan Portabel 0-32%
  • Air ProRefractometer Digawa Tangan Portabel 0-32%
  • Air ProRefractometer Digawa Tangan Portabel 0-32%
  • Air ProRefractometer Digawa Tangan Portabel 0-32%
  • Air ProRefractometer Digawa Tangan Portabel 0-32%
  • Air ProRefractometer Digawa Tangan Portabel 0-32%
  • Air ProRefractometer Digawa Tangan Portabel 0-32%

Refractometer Digawa Tangan Portabel 0-32%

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Refractometer Digawa Tangan Portabel 0-32%                                           


Refraktometer Portabel Gelsonlab HS-V, refractometermeter sing dicekel tangan


autorefractor, refractometer brix, refactometre abbe, abbe biasaktometer, brix, abbe refaktometer, atago, kruess

0-32% Brix Meter Refractometer, V-Resourcing Portable Hand Held Refractometer kanggo Tes Konten Gula
Fitur produk
Refractometer Gegandhengan Tangan kanthi Kompensasi Suhu Otomatis, ATC: 10â "ƒ ~ 30â" ƒ
Tester Konten Gula Portable
0 ~ 32% Refractometer, Cocog kanggo Pangukuran Gula
Gampang digunakake, desain kokoh, ukuran kompak lan bobot entheng, trep kanggo dijaga lan dipikul.

Elinga: V-Resourcing mung siji-sijine sing Resmi. Penjual sing ora sah ora bisa njamin utawa menehi jaminan.


Panas Tags: Refractometer Digawa Tangan Portabel 0-32%, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.