Produk

0-90% Brix Meter Refractometer
  • Air Pro0-90% Brix Meter Refractometer
  • Air Pro0-90% Brix Meter Refractometer
  • Air Pro0-90% Brix Meter Refractometer
  • Air Pro0-90% Brix Meter Refractometer
  • Air Pro0-90% Brix Meter Refractometer
  • Air Pro0-90% Brix Meter Refractometer

0-90% Brix Meter Refractometer

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

0-90% Brix Meter Refractometer                    


Gelsonlab HS-RH 0-90% Brix Meter Refractometer, Tangan Portabel V-Resourcing Gawe Pengukuran Isi Gula kanggo Gula, Panganan, Woh, Minuman Madu


Fitur produk


1. Refractometer Genggem Tangan, digunakake kanggo ngukur kerapatan gula ing larutan, kisaran skala brix yaiku 0 nganti 90%.
2. Digunakake sacara wiyar ing Ukur Gula Isi gula, panganan, woh, omben-omben Madu lsp
3. Tangan Ditahan Refractometer kanthi Kompensasi Suhu Otomatis, Kompensasi Suhu Otomatis: 10â "ƒ ~ 30â" ƒ
4. Gampang digunakake, Ukuran kompak lan bobot entheng, dikemas nganggo plastik, gampang disimpen lan digawa. Dolan nganggo pipet, obeng, kain lan plastik.

5.V-Resourcing Mung Panjaluk Resmi. Penjual sing ora sah ora bisa njamin utawa menehi jaminan.


Panas Tags: 0-90% Brix Meter Refractometer, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.