Produk

Abbe Refractometer Kanthi Digital Thermometer
  • Air ProAbbe Refractometer Kanthi Digital Thermometer
  • Air ProAbbe Refractometer Kanthi Digital Thermometer
  • Air ProAbbe Refractometer Kanthi Digital Thermometer
  • Air ProAbbe Refractometer Kanthi Digital Thermometer
  • Air ProAbbe Refractometer Kanthi Digital Thermometer
  • Air ProAbbe Refractometer Kanthi Digital Thermometer

Abbe Refractometer Kanthi Digital Thermometer

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

ABBE Refractometer kanthi termometer digital        


Gelsonlab HSLI-006 ABBE Refractometer kanthi termometer digital


Parameter teknis utama:

Ngukur sawetara indeks bias ND 1.300 ~ 1.700
Ngukur presisi indeks bias ND 0.0002
Min nilai divisi indeks bias 0.0005
Ngukur sawetara konsistensi gula 0 ~ 95
Min nilai divisi konsistensi gula 0,25
Bobot instrumen 3.5


Piranti lengkap:


1. Mainframe 1
2. Termometer digital tujuan khusus 1
3. Sampel standar 1
4. Naphthalin bromisasi 1
5. Obeng 1
6. Nggunakake instruksi 1

7. Sertifikasi kesesuaian

Panas Tags: Abbe Refractometer Kanthi Digital Thermometer, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.