Produk

ABBE Digital Refractometer
  • Air ProABBE Digital Refractometer

ABBE Digital Refractometer

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

ABBE Digital Refractometer


Gelsonlab HSLI-008 ABBE Digital Refractometer


 

Karakteristik

Pengukuran indeks bias ND cairan transparan utawa tembus lan zat padhet;
Pangukuran Brix larutan gula;
Tujuan visual lan tampilan LCD;
Koreksi otomatis efek suhu ing Brix;
Prisma digawe saka gelas keras;
RS232

Spesifikasi

 

Ukuran pangukuran:

Indeks refraktif nD: 1.30000-1.70000

Brix (BX-TC): 0-100%

Akurasi:

Indeks refraktif nD: ± 0,0002

Brix padatan sing larut: ± 0,1%

Range Suhu (Min. 0,1C):

0-50â „ƒ

Mbenerake sawetara Brix mungsuh suhu:

15-45â „ƒ

Kisaran suhu panggunaan:

suhu kamar - 35â "ƒ

Bobot (Kasar):

12 kg

Ukuran Sakabèhé:

370mm 240mm 470mm



Panas Tags: Refractometer Digital ABBE, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.