Produk

Pisah Cairan Porselen
  • Air ProPisah Cairan Porselen

Pisah Cairan Porselen

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pisah Cairan Porselen                                                                                 


Gelsonlab HSCP-015 Pisah Cairan Porselen, Ceramic Liquid Separator for Chemical Laboratory 


Ukuran: Dhuwur total: 565mmAA
Dhiameter pungkasan amba: Φ125mm diameter ndhuwur: Φ30mm
Diameter cangkeme Wang: Φ32mm
Gunakake: produksi katalis kanggo industri petrokimia.
Panas Tags: Pemisah Cairan Porselen, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.