Produk

Sendok Porselen Spatula
  • Air ProSendok Porselen Spatula
  • Air ProSendok Porselen Spatula
  • Air ProSendok Porselen Spatula

Sendok Porselen Spatula

Model:HSCP-008

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sendok Porselen Spatula                                   


Gelsonlab HSCP-008 Sendok Porselen Spatula, Ceramic Spatules Spoon for Chemical Laboratory ,Glazed Porcelain Spatula with Sampling Spoon


                                                                                              

Fitur produk
Spatula mengkilap porselin Gelsonlab duwe sendok ing sisih siji lan spatula ing sisih liyane.
Watesan suhu maksimal kanggo digunakake: 1150 derajat celcius
Bahan porselen nduweni resistensi kimia lan resistensi panas sing apik banget.
Ukuran beda 0.3ml, 0.5ml, 1.0ml
 
 
Katrangan produk
Spatula mengkilap porselen Gelsonlab iki duwe sendok ing sisih siji lan spatula ing sisih liyane. Porselen Gelsonlab & labw keramik
Panas Tags: Spoon Porselen Spoon

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.