Produk

Mortir porselen karo pestis
  • Air ProMortir porselen karo pestis
  • Air ProMortir porselen karo pestis
  • Air ProMortir porselen karo pestis
  • Air ProMortir porselen karo pestis
  • Air ProMortir porselen karo pestis
  • Air ProMortir porselen karo pestis

Mortir porselen karo pestis

Mortir porselen karo Pestle dibangun saka porselen kuat. Set iki migunani kanggo ngremukake, mecah, lan padatan partikelalisasi lan semisolid. Kita nggawa 6 macem-macem ukuran mortir lan pestel. Sisih njaba mortir lan gagang pestle gilap nalika permukaan grinding ditinggalake kasar lan durung rampung kanggo mbantu nggiling.

Model:HSCP-002

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mortir porselen karo Pestle                              


Gelsonlab HSCP-002 mortir porselin pendhidhikan kanthi Pestle, Mortar Keramik kanthi Pestle kanggo Laboratorium Kimia


 

Fitur:

Mortar lan Pestle Set kanggo mecah item dadi tempel utawa bubuk
Digawe saka porselen sing apik; nglengkapi dekorasi apa wae; set kalebu 3 mortir (2,75-inch, 3,5-inch, 4,5-inch, 4,75-inch, 5-inch, 6,5-inch) lan koordinasi pestle
Cepet tlatah lan rusak bahan-bahan; nyepetake persiyapan panganan kanthi gaweyan minimal
Gawe gosok garing aromatik, pasta kari, pesto, kacang buncis, kayu legi lemah utawa gandum lada, nyiyapake obat holistik, pil obat, lan liya-liyane
Gampang digunakake lan diresiki; mesin cuci piring aman kanggo ngresiki gampang
Katrangan produk
Set mortir lan pestle iki digawe saka porselen sing kuat. Set iki migunani kanggo ngremukake, mecah, lan padatan partikelalisasi lan semisolid. Kita nggawa 6 macem-macem ukuran mortir lan pestel. Sisih njaba mortir lan gagang pestle gilap nalika permukaan grinding ditinggalake kasar lan durung rampung kanggo mbantu nggiling. Didol ing set. Iki anyar lan ora digunakake.

Panas Tags: Mortir porselen Kanthi pestisida, pabrikan, suplier, disesuaikan, akeh, merek, cina, regane murah, ce, mode, paling anyar, kualitas, maju, awet, adol paling pungkasan, classy, ​​adol panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.